Thermische isolatie

Jacosol Nederland BV levert al jaren een uitgebreid gamma aan hoogwaardige isolatiematerialen voor geavanceerde verwarmingssystemen, warmte- en/of koudeopslag en branche specifieke installaties. Met deze ruime keuze voor verschillende toepassingen, is het assortiment van Jacosol Nederland BV perfect inzetbaar in vrijwel iedere situatie.

Thermische isolatie

Jacosol Nederland BV werkt nauw samen met gespecialiseerde producenten als Rockwool, Paroc, Isover, Armacell, Kaimann, Kingspan en anderen. Met deze ruime keuze voor verschillende toepassingen, is het assortiment van Jacosol Nederland BV perfect inzetbaar in vrijwel iedere situatie.
Dankzij de uitstekende producten die Jacosol Nederland BV levert wordt het thermische comfort sterk verbeterd en kan het bovendien een aanzienlijke energiebesparing opleveren. 

Jacosol weet als geen ander welke zware eisen aan isolatie worden gesteld waaronder temperatuurschommelingen, duurzaamheid, vochtinwerking en geluid.

Jacosol Nederland BV levert al jaren een uitgebreid gamma aan hoogwaardige isolatiematerialen voor geavanceerde verwarmingssystemen, warmte- en/of koudeopslag en branche specifieke installaties. Dit resulteert in een verminderd energieverbruik, een verlaagde CO2-uitstoot en een optimale beheersing van de gestelde klimaateisen.  

Onze partners voor thermische isolatie