Industrie

Totaaloplossingen bieden voor isolatievraagstukken binnen de procesindustrie is de kracht van Jacosol Nederland BV. De branche is te verdelen in een chemische, elektronica, farmaceutisch of metaalindustrie en vereist dan ook maatwerk. De expertise van Jacosol Nederland BV op het gebied van isolatiematerialen vertaalt dit naar een passende oplossing. Omdat de procesindustrie de meest energiegebruikende sector is speelt CO2-reductie in deze sector tevens een heel belangrijke rol.

Oplossingen op maat voor isolatievraagstukken binnen de procesindustrie

Totaaloplossingen bieden voor isolatievraagstukken binnen de procesindustrie is de kracht van Jacosol Nederland BV. In het productieproces van deze industrie worden ingrediënten chemisch, biologisch of fysisch bewerkt om tot een eindproduct te komen. De branche is te verdelen in een chemische, elektronica, farmaceutisch of metaalindustrie en vereist dan ook maatwerk. De expertise van Jacosol Nederland BV op het gebied van isolatiematerialen vertaalt dit naar een passende oplossing. Omdat de procesindustrie de meest energiegebruikende sector is speelt CO2-reductie in deze sector tevens een heel belangrijke rol.

Zo beschikt Jacosol Nederland BV over een isolatie assortiment inzetbaar van -200°C Cryogeen gebied tot +1600°C High Temperature. Jacosol Nederland BV werkt in dit segment nauw samen met gerenommeerde producenten als Rockwool, Paroc, Insulfrax, Morgan Ceramics, Kingspan, Armacell., Kaimann en anderen.

Onze partners voor industrie