Tuinbouw

Jacosol Nederland BV levert al jaren een uitgebreid gamma aan hoogwaardige isolatiematerialen voor geavanceerde kasverwarmingssystemen, warmte- en/of koudeopslag en branche specifieke installaties. Dit resulteert in een verminderd energieverbruik, een verlaagde CO2-uitstoot en een optimale beheersing van de gestelde klimaateisen.  

Hoogwaardige isolatiematerialen voor geavanceerde kasverwarmingssystemen, warmte- en/of koudeopslag

Binnen de land- en tuinbouwsector verbruikt de glastuinbouw verreweg de meeste energie. De juiste temperatuurbeheersing is dan ook van het grootste belang. Het isoleren van leidingsystemen, warmwaterbuffertanks en technische installaties zorgt niet alleen voor een aanzienlijke reductie van warmteverlies, maar levert ook een aantoonbare bijdrage om de efficiëntie van de systemen te verbeteren.

Daarnaast is het van groot belang om in de agrarische sector de CO2-uitstoot te reduceren. Jacosol Nederland BV levert al jaren een uitgebreid gamma aan hoogwaardige isolatiematerialen voor geavanceerde kasverwarmingssystemen, warmte- en/of koudeopslag en branche specifieke installaties. Dit resulteert in een verminderd energieverbruik, een verlaagde CO2-uitstoot en een optimale beheersing van de gestelde klimaateisen.  

Jacosol Nederland BV is gespecialiseerd in het leveren van duurzame isolatieoplossingen voor agrarische gebouwen, rekening houdend met de specifieke wensen en eisen van de klant. Een greep uit de isolatieoplossingen die Jacosol Nederland BV kan bieden zijn Rockwool, Paroc, Isover, Kingspan, Sager en Knauf.

Onze partners voor tuinbouw