Utiliteit / HVAC

Om de ideale leefomstandigheden in een utiliteitsgebouw te kunnen waarborgen is een optimale technische isolatie van HVAC-installaties van cruciaal belang. Kennis, ervaring en een innovatieve manier van denken zijn essentieel om energie-efficiënte isolatieoplossingen te bieden voor verwarmingsleidingen, ventilatie- en airconditioningsystemen. Jacosol Nederland BV is één van de grootste totaalleveranciers van technische isolatie voor het creëren van een ideaal binnenmilieu in utiliteitsgebouwen.

Technische isolatie voor HVAC-installaties in utiliteitsgebouwen

Om de ideale leefomstandigheden in een utiliteitsgebouw te kunnen waarborgen is een optimale technische isolatie van HVAC-installaties van cruciaal belang. Kennis, ervaring en een innovatieve manier van denken zijn essentieel om energie-efficiënte isolatieoplossingen te bieden voor verwarmingsleidingen, ventilatie- en airconditioningsystemen. Jacosol Nederland BV is één van de grootste totaalleveranciers van technische isolatie voor het creëren van een ideaal binnenmilieu in utiliteitsgebouwen. 

Als importeur/groothandel biedt Jacosol Nederland BV een uitgebreid assortiment van isolatiematerialen, direct leverbaar uit voorraad. Als zakenpartner is Jacosol Nederland BV op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van installatietechnologieën. Dit maakt van Jacosol Nederland BV op dit specifieke vakgebied de ideale partner.

Jacosol Nederland BV werkt nauw samen met gespecialiseerde producenten als Rockwool, Paroc, Isover, Armacell, Kaimann, Kingspan en anderen. Met deze ruime keuze voor verschillende toepassingen, is het assortiment van Jacosol Nederland BV perfect inzetbaar in vrijwel iedere situatie.

Onze partners voor utiliteit / hvac